Er tiden kommet for en bilvask? De ulike sesongene vi har i Norge byr på forskjellige utfordringer for bilen din, men en grundig håndvask kan sikre mot rust og andre skader. Vi i Pluss Bilpleie hjelper deg gjerne med å vaske bilen grundig, om det ikke er noe du ønsker å bruke tid eller energi på selv. Vi er i tillegg en inkluderingsbedrift som prøver å minimere utenforskapet i arbeidslivet, og ønsker å skape samhold, gode verdier og åpenhet!

Utvendig bilvask for hånd

Å vaske bilen utvendig kan være viktigere enn du tror. Faktisk er lakken bilens viktigste rustbeskyttelse, og er derfor avgjørende å vaske for å unngå rust og andre skader. Men maskiner som vasker bilen vil gradvis slite ut lakken, og vil derfor redusere ens egenskaper etterhvert. Ordentlig pleie av bilen, som utvendig håndvask, kan forebygge slik at verditapet blir så lite som mulig.

Om du synes det å vaske bilen er tidkrevende, kjedelig eller bare foretrekker at noen gjør det for deg, kan vi hos Pluss Bilpleie gjerne hjelpe deg. Vi har moderne utstyr, høy kompetanse og egen vaskehall som gjør utvendig vasking av bilen din forsvarlig året rundt.

Dette inngår i utvendig bilvask for hånd hos Pluss Bilpleie:

  • Avfetting av bilen
  • Grundig spyling med høytrykksspyler på både lakken, inne i hjulbuer, under bilen og støtfangerne
  • Svampevask av bilen med den beste bilsåpen
  • Vasking og spyling av såpen
  • Vask av felger
  • Avtørking av bilen med pusseskinn

Innvendig bilvask for hånd

Det er ikke kun den utvendige delen av bilen som en gang i blant trenger en vask. Det innvendige klimaet i bilen har også en påvirkning på verditapet, så det er lurt å sørge for at slitasjen blir så liten som mulig. Gamle kaffekopper, dyr og skitne klær påvirker nemlig hvor godt bilen holder seg, og derfor er det veldig lurt å ta en innvendig vask samtidig som du er i gang med den utvendige jobben.

Vi hos Pluss Bilpleie hjelper deg gjerne med den innvendige vasken om det er ønskelig. Vår innvendige vask inneholder alltid full vask av matter, samt dørkarmer og -terskler. Deretter støvsuger vi alltid både setene og teppene i bilen, slik at all bøss du daglig drar med deg blir borte. Både dashboard og instrumenter samler fett og støv, så disse vasker vi selvsagt grundig. Avslutningsvis vasker vi alle vinduene innvendig, slik at du har god sikt når du skal ut og kjøre.

Hva er polering av bil?

Vi hos Pluss Bilpleie tilbyr også polering av bil, og vil anbefale dette i kombinasjon med en utvendig vask. Polering av bilen er faktisk viktigere enn hva mange tror fordi det “tetter” lakken og gjør den klar for å bli utsatt for sand, støv og salt. Bonusen med poleringen er at bilen ser nesten så god ut som ny!

Du bør polere bilen minst et par ganger i året, slik at den blir klargjort for hver sesong og dets utfordringer den står overfor. Poler derfor bilen gjerne før vintersesongen med salt og grus, og gjenta det samme igjen når sommersesongen kommer med støv. Vi hjelper deg gjerne med polering av din bil om det er ønskelig!

Pris for bilpleie i Oslo

Vi får ofte spørsmål om pris på vask og polering av bil. Vi har faste priser tilpasset de ulike størrelsene på bilen, slik at du ikke betaler mer enn du må. En kombinert innvendig og utvendig vask koster mellom 550,- – 700,-. Om du ønsker vask med polering og motorvask har dette en pris fra 1 990,- – 2 290,-. Om du ønsker vår største pakke som inkluderer alt, også innvendig rens og lakkrens, koster dette fra kr 3 500,- til 3 900,-.

Om du har noen spørsmål om vask av din bil må du gjerne komme innom oss i Østre Aker vei 206 F i Oslo!

Bilvask hos Pluss Bilpleie

Vi i Pluss Bilpleie eies av Rehabil som har et stort fokus på å minimere utenforskapet i arbeidslivet. Vårt ønske er at alle skal ha en mulighet, uansett bakgrunn, og legger derfor et stort fokus på å være en inkluderingsbedrift.

Har du noen spørsmål om våre vasketjenester? Ta kontakt med oss på kontakt@plusbilpleie.no i dag!

Rull til toppen