Bilverksted

Er du på jakt etter et sikkert og trygt bilverksted som kan hjelpe deg med enkle reparasjoner, uavhengig av hvilket bilmerke du har? Vi hos Pluss Bilpleie er et godkjent bilverksted som tilbyr ulike servicepakker og reparasjoner til din bil. I tillegg er vi en bedrift som tar samfunnsansvar ved å inkludere flere med ulike bakgrunner i arbeidshverdagen. Uansett historie kan du ha like god kompetanse og arbeidsmoral, mener vi!

Service på bilen i Oslo

Vi kjenner alle igjen følelsen når servicen nærmer seg. Hvordan service må du ha nå? Hvor mye vil det koste? Og hvor er det enklest å ta den? For mange kan det virke komplisert og dyrt. Hos oss i Pluss Bilpleie har vi en rekke ulike servicepakker til bilen, slik at vi kan tilby akkurat det rette til deg. Og om det trengs kan vi selvsagt også skreddersy et tilbud!

Hvorfor bør du ha service på bilen?

  • Du unngår større reparasjoner ved å oppdage feilene tidligere.
  • Det gir deg en ekstra trygghet som sjåfør når du vet at bilen er kontrollert av fagfolk.
  • Om du følger bilens serviceprogram sikrer du garanti og reklamasjonsrettigheter på bilen din.

Hva gjøres under en service?

Hva en service inneholder er litt forskjellig fra gang til gang, fordi det ofte er ulike størrelser på pakkene du trenger. Det som ofte går igjen er skifte av olje, filter og pollenfilter. I tillegg blir alltid bremsene kontrollert slik at vi er sikre på at du kjører trygt. I tillegg blir både tennplugger, bremsevæske, frostvæske og girolje kontrollert og eventuelt skiftet.

Det er viktig for oss å poengtere at service på bilen ikke er det samme som EU-kontroll, og at vi kun tar på oss service. En EU-kontroll er en lovpålagt sikkerhets- og miljøsjekk av bilen, mens servicen er frivillig. Men vi fraråder på det sterkeste å ikke følge din bil sitt serviceprogram.

Reparasjon på bil i Oslo

Om uhellet er ute, og du har behov for å reparere noe på bilen din kan vi med glede hjelpe deg. Vårt bilverksted har høy kompetanse, 40 års erfaring og kan hjelpe deg med det meste av enkle reparasjoner. Du kan med trygghet være sikker på at du får bilen tilbake igjen i enda bedre stand enn du leverte den i!

Pris på service og reparasjon av bil

Det finnes ulike nivåer av service, og derfor kan prisen variere fra gang til gang. Vi kan selvsagt skreddersy en løsning for deg, men våre ferdigpakker er:

  • Liten service: Dette er en enkel sjekk av bilen hvor skift av olje og oljefilter er inkludert i prisen. Denne servicen koster fra kr 1 990.
  • Stor service: Dette er en mer omfattende og helhetlig sjekk av bilen, hvor skift av olje og oljefilter er inkludert i prisen. Vi skifter også ut deler ved behov. Denne servicen koster fra kr 2 990.
  • AC-Service: Denne servicen består av etterfylling av kjølemiddel, eller desinfisering av luftkanaler mm og bytte av pollenfilter. Pris fra kr 990,-

Vi får ofte spørsmål om pris på reparasjoner, men det kan være vanskelig å estimere uten noe mer informasjon. Ta kontakt med vår erfarne bilmekaniker for en gratis befaring av bilen, slik at han kan gi deg det rette tilbudet.

Pluss Bilpleie jobber med inkludering

Pluss Bilpleie er en avdeling i arbeids- og inkluderingsbedriften AS Rehabil som eies av Blå Kors Norge. Våre ansatte er dyktige fagfolk som ønsker å bidra til å redusere utenforskapet i dagens arbeidsliv. 

Har du noen spørsmål om våre tjenester på bilverkstedet? Ta kontakt med oss på kontakt@plussbilpleie.no i dag!

Rull til toppen