Deprecated: Array and string offset access syntax with curly braces is deprecated in /home/3/p/plussbilpleie/www/sites/plussbilpleie/wp-content/plugins/astra-addon/admin/bsf-core/auto-update/admin-functions.php on line 11
Lakkforsegling – Pluss Bilpleie

Lakkforsegling

Med mange mil på veien årlig, er det flere ting som sliter på både bilen, lakken og motoren. For å beskytte lakken vil vi anbefale lakkforsegling så ikke bilen får like mye slitasje av surt nedbør, veisalt, grus, skitt, steinsprut eller annet. Vi i Pluss Bilpleie hjelper deg gjerne å legge lakkforsegling på din bil hos oss i Oslo!

Hva er lakkforsegling?

For å ta vare på bilens lakkerte overflater kan man beskytte ekstra med lakkforsegling. Lakkforseglingen blir som en hinne på toppen av klarlakken og beskytter mot både UV-stråling og elementer som steinsprut for å bevare både lakkens glans og farge. Med lakkforsegling får du følelsen av å kjøre en helt ny bil igjen!

De viktigste fordelene med lakkforsegling

  • En lakkforsegler beskytter mot misfarging av bilen som kommer av UV-stråler.
  • Det er en beskyttelse mot veisalt, dårlig vær, riper og oksidasjon.
  • Lakkforsegleren gir glans og varig farge til bilen, slik at du får følelsen av ny bil mye lenger.

Lakkforsegler fra Koch Chemie

Koch Chemie er en hard voks som gir en høy reaktiv beskyttelse ved at den binder seg permanent til lakken. Overflaten blir dermed svært motstandsdyktig mot kjemikalier, UV-stråling, veisalt, fugleskitt, sur nedbør og annet. Dette produktet gjør at bilen blir beskyttet i lang tid fremover. I tillegg blir bilen enkel å rengjøre samtidig som den gjør lakken så blank at bilen ser ny ut!

En standard behandling hos oss inkluderer:

  • Vask av bilen
  • Claying, som betyr at vi tar vekk alle de brune og sorte prikkene på siden
  • Avfetting
  • Påføring av 1 K- Nano fra Koch Chemie

Behandlingen tar 1-2 dager fordi den må stå til herding noen timer. Du kan forvente et pent resultat opp til et helt år, og deretter anbefaler vi deg å fortsette med en re-behandling.

Vi anbefaler at du bruker en fagperson til å utføre keramisk lakkforsegling for best resultat. Vi på Pluss bilpleie er sertifisert til å utføre denne jobben.

Se video om Keramisk Lakkforsegling:

Hva koster lakkforsegling?

Lakkforseglingen fra Koch Chemie har en veiledende startpris på 3 500 kr. Om det er ønskelig kan vi selvsagt skreddersy et tilbud til deg, slik at du får akkurat den bilpleien du ønsker deg. Kom innom oss i Østre Aker vei 206 F i Oslo for en gratis befaring av bilen din, så kan vi sammen snakke om den beste løsningen for deg!

Lakkforsegling hos Pluss Bilpleie

Rehabil eier Pluss Bilpleie og har som mål å bidra til å minimere utenforskapet i arbeidslivet. Vi er en inkluderingsbedrift, og bryr oss derfor ikke om bakgrunn, men heller kunnskap, motivasjon og arbeidsmoral. I våre øyne har alle en mulighet!

Har du noen spørsmål om lakkforsegling hos Pluss Bilpleie? Ta kontakt med oss på kontakt@plussbilpleie.no i dag!

Rull til toppen