Lakkforsegling

Med mange mil på veien årlig, er det flere ting som sliter på både bilen, lakken og motoren. For å beskytte lakken vil vi anbefale lakkforsegling så ikke bilen får like mye slitasje av surt nedbør, veisalt, grus, skitt, steinsprut eller annet. Vi i Pluss Bilpleie hjelper deg gjerne å legge lakkforsegling på din bil hos oss i Oslo!

Hva er lakkforsegling?

For å ta vare på bilens lakkerte overflater kan man beskytte ekstra med lakkforsegling. Lakkforseglingen blir som en hinne på toppen av klarlakken og beskytter mot både UV-stråling og elementer som steinsprut for å bevare både lakkens glans og farge. Med lakkforsegling får du følelsen av å kjøre en helt ny bil igjen!

De viktigste fordelene med lakkforsegling

 • En lakkforsegler beskytter mot misfarging av bilen som kommer av UV-stråler.
 • Det er en beskyttelse mot veisalt, dårlig vær, riper og oksidasjon.
 • Lakkforsegleren gir glans og varig farge til bilen, slik at du får følelsen av ny bil mye lenger.

Lakkforsegler fra Koch Chemie

Vi har to ulike lakkforseglere hos oss i Pluss Bilpleie, hvor 1 K- Nano fra Koch Chemie er en hard voks som gir en høy reaktiv beskyttelse ved at den binder seg permanent til lakken. Overflaten blir dermed svært motstandsdyktig mot kjemikalier, UV-stråling, veisalt, fugleskitt, sur nedbør og annet. Dette produktet gjør at bilen blir beskyttet i lang tid fremover. I tillegg blir bilen enkel å rengjøre samtidig som den gjør lakken så blank at bilen ser ny ut!

En standard behandling hos oss inkluderer:

 • Vask av bilen
 • Claying, som betyr at vi tar vekk alle de brune og sorte prikkene på siden
 • Avfetting
 • Påføring av 1 K- Nano fra Koch Chemie

Behandlingen tar 1-2 dager fordi den må stå til herding noen timer. Du kan forvente et pent resultat opp til et helt år, og deretter anbefaler vi deg å fortsette med en re-behandling.

Lakkforsegler fra Pomponazzi

Den andre typen lakkforsegler vi tilbyr hos oss er fra Pomponazzi. Dette er en flerkomponent lakkforsegling som er laget av si02, som er en av verdens hardeste kjemiske forbindelser, og finnes naturlig i form av sand og kvarts. Denne kjemiske forbindelsen av nanopartikler legges på bilen for å oppnå en superhydrofobisk overflate. En superhydrofobisk overflate betyr at den er ekstremt vannavstøtende og er beskyttende kun ved å bruke oksygen fra luft.

Dette produktet gir en glasslignende hard overflate med lang varighet, og skaper enestående motstandskraft mot slitasje og belastning av høyere PH-basert påkjenning. Behandlingen har lengre varighet enn en kremvoks eller en 1-komponent lakkforsegling, og bidrar til at bilen din holder glansen lenger samtidig som den er enklere å holde ren.

En standard behandling hos oss inkluderer:

 • Vask av bilen
 • Claying, som betyr at vi tar vekk alle de brune og sorte prikkene på siden
 • Eventuelt lakkorrigering
 • Avfetting
 • Påføring av Pomponazzi
 • Varmebehandling og herding
 • Etterkontroll

Behandlingen tar hele 3 dager grunnet mengde arbeid og herdetid. Husk at du de to første ukene ikke bør vaske bil med kjemikalier, men heller spyle med kaldt vann og tørke av med klut. Om du er flink til å følge dette vil du kunne forvente et pent resultat helt inntil 3 år. For å sikre et pent resultat vil vi anbefale at du kommer innom en gang i året for etterbehandling hvor vi vasker, clayer og påfører balsam.

Hva koster lakkforsegling?

Vi tilbyr som sagt to ulike varianter av lakkforsegling med ulike egenskaper og holdbarhet, og derfor varierer også prisene noe. Om du velger å gå for lakkforseglingen fra Koch Chemie har den en veiledende startpris på 3 500 kr. Hvis du heller foretrekker lakkforsegleren fra Pomponazzi har denne en veiledende startpris på 5 500 kr.

Om det er ønskelig kan vi selvsagt skreddersy et tilbud til deg, slik at du får akkurat den bilpleien du ønsker deg. Kom innom oss i Østre Aker vei 206 F i Oslo for en gratis befaring av bilen din, så kan vi sammen snakke om den beste løsningen for deg!

Lakkforsegling hos Pluss Bilpleie

Rehabil eier Pluss Bilpleie og sørger derfor for et stort fokus på å minimere utenforskapet i arbeidslivet. Vi er en inkluderingsbedrift, og bryr oss derfor ikke om bakgrunn, men heller kunnskap, motivasjon og arbeidsmoral. I våre øyne har alle en mulighet!

Har du noen spørsmål om lakkforsegling hos Pluss Bilpleie? Ta kontakt med oss på kontakt@plussbilpleie.no i dag!

Rull til toppen