frontpage2 2017-04-07T05:36:14+00:00

VI HJELPER DEG UT I ARBEIDSLIVET

Hei, og velkommen til Rehabil. Vi er her for å hjelpe deg med å komme ut i arbeid, og vi har mange måter å gjøre det på. Det første du må gjøre er å ta kontakt med ditt NAV-kontor for å registrere deg. De vil da søke deg inn til Rehabil eller en annen attføringsbedrift basert på det du har behov for. Vi ser frem til å treffe deg.

Vi har “Åpen dag” med omvisning hver torsdag kl 12:00.

Vil du vite mer om Rehabil er du velkommen til å delta på “Åpen dag” hos oss på Kalbakken. Her vil du få nødvendig informasjon om våre tilbud og en omvisning på våre avdelinger. NAV-ansatte kan ta direkte kontakt for å avtale informasjonsmøte med omvisning utenom “Åpen dag”.

Dine muligheter

I samtale med en veileder vil du få en oversikt over hvor du står  og være i stand til å se mulighetene for veien videre.

Les mer her

Grunnopplæring

Vi tilbyr opplæring i grunnleggende ferdigheter i lesing, skriving, regning, arbeidsnorsk og IKT (eller data). Opplæringen er individuelt tilpasset.

Les mer her

Arbeidstrening

Målet med treningen er å tilføre deg solid og god kompetanse slik at du kvalifiserer deg for jobb.

Les mer her

Praksisplass

Du vil sammen med en veileder ta utgangspunkt i dine behov, interesser og evner, for å finne en jobb du vil mestre og trives i.

Les mer her

 

TA KONTAKT / RING 22 82 10 30