KIA 2017-04-04T00:42:49+00:00

Vi hjelper deg ut i arbeidslivet

[Tips: NAV kaller dette KIA]

HER KAN DU FÅ FORMELL KOMPETANSE

Rehabil Tre

Målet med treningen er å tilføre deg solid og god kompetanse slik at du kvalifiserer deg for jobb.

Gjennom tilrettelagt opplæring og praksis vil du oppnå en høyere reell og formell kompetanse. I faktiske arbeidsmiljøer lærer du viktigheten av å samarbeide med kollegaer på en faglig og god måte. I kvalifiseringsperioden får du en arbeidskontrakt som er tidsbegrenset.

Du vil motta lønn fra bedriften i henhold til avtalen i AMB-overenskomsten. Som ansatt, med lønn i kvalifiseringsperioden, har du de samme rettigheter og plikter som arbeidstakere i det ordinære arbeidslivet. Kvalifiseringsperioden kan vare i inntil 2 år med mulighet for forlengelse dersom du ønsker å ta fagbrev. Lengden på ansettelsesavtalen vurderes individuelt i forhold til din handlingsplan og behovet for kvalifisering. Målet er formidling til ordinært arbeid.På de fleste av bedriftens avdelinger kan vi gi deg kvalifiseringen du ønsker etter din handlingsplan og bestilling fra NAV. Vi samarbeider også med andre bedrifter slik at noe av kvalifiseringen kan tas i eksterne bedrifter – etter avtale.

Ta Kontakt

 

VÅRE INTERNE TRENINGSARENAER

Håndverksavdeling

Her får du opplæring og praksis innen snekker og malerarbeid under ledelse av en MESTER. Denne erfaringen vil kvalifisere deg til arbeid hos eksempelvis bygg og anleggs bedrifter, malerfirmaer og lignende.

Avdeling Bil

Her får du opplæring og praksis innen moderne bilpleie og lettere reparasjons og sevicearbeid. Du vil lære alt fra utvendig vask til innvendig og utvendig kjemisk rens,  lakkforsegling for ekstra beskyttelse av bilens lakk, ozonbehandling for å fjerne sjenerende lukt i bil og tekstilbehandling av stoffseter/ interiør mm.
REHABIL Catering

Kafé/cateringavdelingen

Her får du opplæring og arbeidspraksis innen  kafé, kantine og catering. Du vil arbeide i vår trivelige kafé/kantine hvor vi tilbyr frokost, lunsj, middag, småretter, salatbar, smørbrød, baguetter, wraps, ferdigsmurt matpakke og mye mer!

NOEN AV VÅRE EKSTERNE TRENINGSARENAER

COOP, Domino Pizza, Etterstad Bilverksted, Stiftelsen Diakonova, Refstad Asylmottak, m. flere